Servicefönster

 1. Vår externa leverantör för företagsuppgifter kommer genomföra ett servicearbete. Detta kan medföra störningar vid administration av vårdenheter i fullmaktsregistret.

  Det kan även förekomma störningar i folkbokföringregistret p.g.a. tekniskt arbete hos vår leverantör av folkbokföringsuppgifter. Detta kan medföra mindre störningar i våra tjänster, i samband med hantering av personer som inte finns i eHälsomyndighetens folkbokföringsregister sedan tidigare.

 2. Kan det förekomma störningar i folkbokföringregistret p.g.a. tekniskt arbete hos vår leverantör av folkbokföringsuppgifter. Detta kan medföra mindre störningar i våra tjänster, i samband med hantering av personer som inte finns i eHälsomyndighetens folkbokföringsregister sedan tidigare.

 3. Kan det förekomma smärre fördröjningar i e-recepttjänsten med anledning av uppgradering och tekniskt underhåll av eHälsomyndighetens tjänsteplattform. Aktiviteten innebär inget driftstopp men mindre störningar i e-recepttjänsten kan förekomma.

 4. Kommer eHälsomyndigheten att genomföra tekniskt underhåll.

 5. Kommer vår externa leverantör för företagsuppgifter genomföra servicearbete. Detta kan medföra störningar vid administration av vårdenheter i fullmaktsregistret.

 6. Kommer vår externa leverantör för företagsuppgifter genomföra servicearbete. Detta kan medföra störningar vid administration av vårdenheter i fullmaktsregistret.

 7. Kan det förekomma störningar i folkbokföringregistret p.g.a. tekniskt arbete hos vår leverantör av folkbokföringsuppgifter. Detta kan medföra mindre störningar i våra tjänster, i samband med hantering av personer som inte finns i eHälsomyndighetens folkbokföringsregister sedan tidigare.

 8. Kommer vår externa leverantör för företagsuppgifter att genomföra servicearbete. Detta kan medföra störningar vid administration av vårdenheter i fullmaktsregistret.

 9. Kan det förekomma störningar i folkbokföringsregistret p.g.a. tekniskt arbete hos vår leverantör av folkbokföringsuppgifter. Detta kan medföra mindre störningar i våra tjänster, i samband med hantering av personer som inte finns i eHälsomyndighetens folkbokföringsregister sedan tidigare.

 10. Kommer vår externa leverantör för företagsuppgifter att genomföra servicearbete. Detta kan medföra störningar vid administration av vårdenheter i fullmaktsregistret.