Jobba hos oss

Vill du arbeta med digitaliseringen av Sveriges hälso-, sjukvård och omsorg? E-hälsomyndigheten är en modern myndighet där du som medarbetare dagligen bidrar till ett bättre samhälle. Längst ner på den här sidan hittar du våra lediga tjänster. Ansök redan i dag!

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de intressantaste utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. Vi har kontor både i Kalmar och i Stockholm.

Hur är det att jobba på
E-hälsomyndigheten?

Frida Melin berättar om hur det är att vara systemutvecklare hos oss

Johan Persson är produktansvarig för en av våra webbtjänster

Derya Akcan är utredare och arbetar med olika typer av uppdrag på myndigheten 

Terése Blad är farmaceut och en av myndighetens farmaceutiska utredare 

På Linkedin kan du följa oss i vårt arbete. Vad som händer på myndigheten och vilka olika uppdrag vi har för att förbättra e-hälsoarbetet i Sverige. 

Följ oss på LinkedIn

Excellent arbetsgivare 2023

E-hälsomyndigheten arbetar ständigt för att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt. E -hälsomyndigheten är certifierad som ”Excellent arbetsgivare 2023” av Nyckeltalsinstitutet.

Vi erbjuder goda möjligheter att arbeta på distans när verksamheten så medger och uppmuntrar friskvårdsaktiviteter.

Alla anställda har en friskvårdstimme per vecka och ett årligt friskvårdsbidrag. Myndigheten står också för lagavgiften i flera utvalda motionslopp. Du som i vardagen vill motionera tillsammans med kollegor erbjuds också möjlighet till det genom lokala initiativ på våra kontor.

Enligt Nyckeltalsinstitutets hälsoindex är E-hälsomyndigheten bland de tre mest hälsosamma arbetsgivarna i Sverige. Hälsoindexet mäter antalet sjukfall, frisktal, rehabresultat, sjukfrånvaro, friskvård och arbetsmiljöarbete.