Kakor på Läkemedelskollen

I Läkemedelskollen använder vi kakor som är nödvändiga för att e-tjänsten ska fungera för dig. Här kan du läsa om kakorna.

NCS_WT-TJUC_MNLPMM-mcwt-2

Kakan är nödvändig för att du ska kunna använda tjänsten och säkerställer att du kan använda tjänsten. Kakan innehåller ingen information om dig som person. Kakan raderas inte automatiskt när du loggar ut, om du vill radera kakan behöver du aktivt rensa kakor i din webbläsare.

shibsession_

Kakan krävs för att du ska ha möjlighet att logga in. Kakan innehåller ingen information om dig som person, endast information som möjliggör att du kan logga in. Kakan raderas när du loggar ut.

LMKOLLEN_JSESSIONID

Även denna kaka är nödvändig för att du ska kunna använda tjänsten och säkerställer att tjänsten fungerar. Kakan innehåller ingen information om dig som person. Kakan raderas inte automatiskt när du loggar ut, om du vill radera kakan behöver du aktivt rensa kakor i din webbläsare.

Primefaces.download

Om du väljer att ladda ner en pdf-fil med din receptinformation sparas den här kakan. Kakan är nödvändig för att du ska kunna ladda ner en pdf. Om du inte laddar ner en pdf används inte kakan. Kakan raderas när du loggar ut.