Blanketter

Här hittar du alla blanketter som rör våra register och tjänster, till exempel fullmakter, återkallande av samtycke och begäran om registerutdrag.

Privatpersoner

På den här sidan hittar du alla blanketter som rör register och tjänster på eHälsomyndigheten. Det kan vara bra att veta att vi erbjuder en tjänst som heter Läkemedelskollen. Med Läkemedelskollen slipper du fylla i och skicka in blanketter. I stället kan du hålla koll på bland annat dina recept, vilka läkemedel du hämtat ut och hur mycket pengar som återstår innan högkostnadsskyddet börjar gälla.

För att använda Läkemedelskollen behöver du vara 18 år och ha en giltig e-legitimation. Vill du ändå fortsätta använda blanketterna för att få tillgång till din information går det bra.

Du inte kan få ut uppgifter som är äldre än 15 månader eftersom uppgifterna inte sparas längre än så, i enlighet med lagen om receptregister och lagen om läkemedelsförteckning.Kontakt

Registrator:
registrator@ehalsomyndigheten.se

Kundservice:
servicedesk@ehalsomyndigheten.se

Södra Långgatan 60, Kalmar
Sankt Eriksgatan 117, Stockholm

Växel: 010-458 62 00
Kundtjänst: 0771-766 200
Telefontid: 8.00-18.00 vardagar

Vår uppgift

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster.