Jobba hos oss

Nu etablerar eHälsomyndigheten huvuddelen av sin verksamhet i Kalmar och anställer drygt 100 nya medarbetare. Närmare 90 av rekryteringarna är redan klara. Lediga tjänster publicerar vi löpande längst ned på den här sidan.

En myndighet med verksamhet på två orter

eHälsomyndigheten finns nu både i Kalmar och, som tidigare, i Stockholm. I Kalmar finns i dag större delen av utvecklingen och driften av våra tjänster. I Stockholm finns vårt uppdrag att samordna regeringens satsningar på e-hälsa och att följa utvecklingen på e-hälsoområdet. Där finns också enheten för kundsamverkan och anslutning.

Det var i juni 2016 som regeringen beslutade att flytta delar av eHälsomyndigheten till Kalmar. I maj 2018 ska etableringen i Kalmar vara genomförd fullt ut, vilket också innebär att myndighetens säte finns i Kalmar.

Arbeta för den nationella utvecklingen av e-hälsa

Vill du använda din kunskap om digitaliseringens för att bidra till ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg? Då erbjuder vi dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa.

Om det just nu inte finns någon ledig tjänst som passar just dig, återkom gärna till våra sidor för lediga tjänster vid ett senare tillfälle, eller följ oss på LinkedIn.

Vi publicerar fler lediga tjänster successivt.

Illustration över Stadshuset i Stockholm och Kalmar Slott.