Jobba hos oss

Nu etablerar eHälsomyndigheten huvuddelen av sin verksamhet i Kalmar och anställer drygt 100 nya medarbetare. Närmare 90 av rekryteringarna är redan klara. Lediga tjänster publicerar vi löpande längst ned på den här sidan.

Huvuddelen av eHälsomyndigheten flyttar till Kalmar

Den 16 juni 2016 beslutade regeringen att etablera delar av eHälsomyndigheten till Kalmar. Merparten av vår verksamhet flyttar därför från Stockholm till Kalmar, bland annat utvecklingen av vår världsledande e-recepthantering. Även säte och ledning etableras i Kalmar. Vårt uppdrag att samordna regeringens satsningar på e-hälsa och att följa utvecklingen på e-hälsoområdet finns kvar i Stockholm.  

I maj 2018 ska etableringen vara fullt ut genomförd, men verksamheten i Kalmar är redan igång.

Arbeta för den nationella utvecklingen av e-hälsa

Vill du använda din kunskap om digitaliseringens för att bidra till ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg? Då erbjuder vi dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa.

Om det just nu inte finns någon ledig tjänst som passar just dig, återkom gärna till våra sidor för lediga tjänster vid ett senare tillfälle, eller följ oss på LinkedIn.

Vi publicerar fler lediga tjänster successivt.

Illustration över Stadshuset i Stockholm och Kalmar Slott.