Jobba hos oss

Nu etablerar eHälsomyndigheten huvuddelen av sin verksamhet i Kalmar och anställer drygt 100 nya medarbetare. Den nu aktuella rekryteringsperioden pågår fram till i höst och vi lägger successivt ut nya platsannonser.

Den 16 juni 2016 beslutade regeringen att etablera delar av eHälsomyndigheten till Kalmar. Merparten av vår verksamhet flyttar därför från Stockholm till Kalmar, bland annat utvecklingen av vår världsledande e-recepthantering. Även säte och ledning kommer att etableras i Kalmar. Vårt uppdrag att samordna regeringens satsningar på e-hälsa och att följa utvecklingen på e-hälsoområdet finns kvar i Stockholm.  

I maj 2018 ska etableringen vara fullt ut genomförd, men redan nu startar verksamheten upp i Kalmar.

Vill du använda din kunskap om digitaliseringens möjligheter för att bidra till ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg? Då erbjuder vi dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa.

Om det just nu inte finns någon ledig tjänst som passar just dig, återkom gärna till våra sidor för lediga tjänster vid ett senare tillfälle, eller följ oss på LinkedIn för information om när vi startar nästa rekryteringsperiod.

Vi publicerar fler lediga tjänster successivt under våren, sommaren och hösten.

Möt Christian Örtendahl som arbetar i Kalmar

Theo njuter av samhällsnyttiga IT-system

Lena satsar på en modern myndighet

Kalmar nästa för Karin och Eva

Illustration på kvinna med blomma. Ett rött hjärta är målat på tröjan.