Nyheter om arbetet med e-hälsospecifikationer

  1. NGS-tjänsten  presenteras på Socialchefsdagarna

    Ska du till Socialchefsdagarna i Malmö 24–26 november? Besök E-hälsomyndighetens monter, monter 16. I montern visar vi som arbetar med NGS-tjänsten hur den fungerar och svarar på frågor. Vi vill också gärna veta mer om de lokala arbeten med specifikationer som du känner till och som skulle kunna tillgängliggöras i tjänsten. Vi ses i Malmö!

  2. Västerås stad tillgängliggör vårdplaner

    Västerås stad tillgängliggör uppgifter om 18 stycken av kommunens generella vårdplaner som används inom den kommunala hälso- och sjukvården. För att hitta e-hälsospecifikationerna i NGS-tjänsten sök på: vårdplan eller Västerås stad. De klassifikationer Västerås stad har haft som grund i sitt arbete är: ICNP, KVÅ, ICF. ICNP, International Classification for Nursing Practice KVÅ, Klassifikation av vårdåtgärder ICF, klassifikation av funktionstillstånd, funktionshinder och hälsa (ICF)

  3. E-hälsospecifikationer i kommuner och regioner

    Nu letar vi efter fler kommunala och regionala e-hälsospecifikationer. I regioner och kommuner finns specifikationer som andra organisationer kan ha stor nytta av och lära sig av. Känner du till e-hälsospecifikationer i din organisation som kan delas eller känner du till andras arbeten inom området? Hör av dig så berättar vi mer om vad det innebär att finnas med i NGS-tjänsten.