NLL_ansluter.png

Connectathon nr 2 för Nationella läkemedelslistan den 16 juni 2020

Tisdagen den 16 juni anordnar E-hälsomyndigheten ett virtuellt connectathon för Nationella läkemedelslistan. Ett Connectathon är ett tillfälle att tillsammans utforska och utveckla Nationella läkemedelslistans specifikation och se till att implementationer kan koppla upp sig.

Välkommen till en heldags FHIR-Connectathon, tisdagen den 16 juni. Det här är det andra Connectathon som anordnas och denna gång sker mötet endast via Skype. Syftet med dessa tillfällen är att ge de aktörer som ska ansluta till registret en möjlighet att lära känna läkemedelslistan och få möjlighet till interaktion.

Integrera mot Testversion 6

Dagen vänder sig främst till systemutvecklare som vill testa att integrera mot Nationella läkemedelslistan Testversion 6 och ha möjlighet att ställa frågor och ge återkoppling. Det finns inga krav på specifikt programmeringsspråk.

Under dagen kommer ett antal olika sessioner hållas via Skype. Länkar distribueras i förväg till anmälda deltagare. I anmälan vill vi att du anger vilka sessioner du planerar att delta på. Det går bra att enbart delta på en eller ett par sessioner eller samtliga.

Varje session inleds med en kort genomgång. Därefter anropar deltagarna Nationella läkemedelslistan via handledd uppgift eller på egen hand. Agendan kan komma att justeras baserat på vilka sessioner vi får många/få anmälningar till.

Agenda och mer information hittar du på Simplifier.net

Anmälan

Anmäl dig senast den 5 juni genom att skicka ett mejl till fhir@ehalsomyndigheten.se Skriv namn och mejladress på den/de som ska delta, organisation samt vilka sessioner ni önskar delta på.