Snart är det dags för Nationella e-hälsodagen

Nationella e-hälsodagen 2018 går av stapeln den 21 februari. Hela dagen direktsänds här på eHälsomyndighetens webbplats.

Man håller ett barn i famnen.
Glöm inte att anmäla dig till Nationella e-hälsodagen senast den 9 februari

Läs mer om Nationella e-hälsodagen 2018

Nationella e-hälsodagen är en samlingsplats för engagerade och kunniga personer från hela Sverige som diskuterar Vision e-hälsa 2025. Under dagen bjuds du på såväl inspiration som ny kunskap om hur Sverige ska bli bäst i världen på att ta tillvara digitaliseringens och e-hälsans möjligheter.

Platsen är Waterfront Congress Centre i Stockholm och där möter du representanter från alla som tillsammans verkar på e-hälsoarenan i Sverige: kommuner och landsting, myndigheter, organisationer, företag samt universitet och högskolor.

Bland talarna märks bland andra socialminister Annika Strandhäll, Estlands generalsekreterare för e-tjänster och innovation Ain Aaviksoo, samt forskaren och entreprenören Ashkan Fardost, nominerad till Årets talare 2017.

Programmet är dessutom fullt av inspirerande föreläsningar och debatter om hur vi gemensamt arbetar vidare mot 2025. Det finns även möjlighet till interaktiva möten i pauserna, samt mingel som avslutning på dagen.

Moderator för dagen är Gabriella Ahlström.