Jobba för digitaliseringen av Sveriges hälso-, sjukvård och omsorg!

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. Just nu har söker vi en jurist, en systemutvecklare med inriktning testautomation samt två medarbetare till Second Line support.

Jurist

Tjänsten som jurist hos oss är mycket varierad och spänner över ett stort antal rättsområden, bland annat avtalsrätt, förvaltningsrätt, offentlighet- och sekretess, offentlig upphandling, it-rätt och integritetslagstiftning.

Sista anmälningsdag: 28 september

Systemutvecklare

Du kommer att jobba med att skapa, förbättra och underhålla automatiska tester. Vi står inför nya utmaningar och kommer att bygga upp nya kunskaper inom testning av webbklienter. Här får du vara med och påverka hur du och ditt team ska jobba.

Sista anmälningsdag: 14 oktober

Second Line Support

På Second Line jobbar vi med att hjälpa vårdaktörer, apoteksaktörer och privatpersoner med våra externa tjänster. Du kommer vara en del av ett team som har ansvaret för att lösa de ärenden som kommer in. Du jobbar mot test- och produktionssystem och ge support till både externa kunder och dina kollegor.

Sista anmälningsdag: 14 oktober

Läs mer och sök tjänsterna