eHälsomyndigheten rekryterar fler till Kalmar

Nu startar eHälsomyndigheten en andra rekryteringsomgång för att bemanna den nya organisationen i Kalmar. Denna gång är det ett 20-tal tjänster som annonseras ut och senare under året följer en tredje rekryteringsomgång.

A-C F
– Vår första rekryteringsomgång fick verkligen bra respons. Då kom det in nästan 900 ansökningar till ett 50-tal tjänster i Kalmar och vi tror på stort intresse också denna gång, säger Ann-Charlotte Francis, HR-chef på eHälsomyndigheten. Foto: Magnus Glans

Precis som tidigare annonserar eHälsomyndigheten i digitala kanaler och i tryckt media. Dessutom publiceras alla lediga tjänster på myndighetens webbplats ehalsomyndigheten.se.

– Vår första rekryteringsomgång fick verkligen bra respons. Då kom det in nästan 900 ansökningar till ett 50-tal tjänster i Kalmar och vi tror på stort intresse också denna gång. Nu söker vi bland annat chefer, databasutvecklare och testare, men även verksamhetscontroller, säger Ann-Charlotte Francis, HR-chef på eHälsomyndigheten.

En rekryteringsträff är planerad i Kalmar. Där får alla som är intresserade veta mer om de lediga tjänsterna och om myndigheten. Samtidigt finns det möjlighet att träffa medarbetare från eHälsomyndigheten och ställa frågor om tjänsterna. Rekryteringsträffen arrangeras i samarbete med Arbetsförmedlingen och äger rum den 15 februari på Borgmästaregatan 5 i Kalmar.

Sista ansökningsdag denna omgång är den 6 mars.

Den första rekryteringsomgången genomfördes mellan den 5 december och den 2 januari. En tredje rekryteringsomgång kommer att genomföras senare under 2017.

Bakgrunden till rekryteringen är att regeringen tidigare i år beslutade att etablera eHälsomyndighetens säte och merparten av verksamheten i Kalmar.

För mer information kontakta

Lars Kämpe, t.f. pressansvarig, eHälsomyndigheten, 010-458 63 82, 076-144 40 82 eller lars.kampe@ehalsomyndigheten.se