Ny webbplats och e-tjänst lanseras

Den 17 maj lanserar eHälsomyndigheten en ny webbplats och en helt ny e-tjänst, Läkemedelskollen. Du kommer att mötas av nytt utseende och aktualiserat innehåll när du klickar in på ehalsomyndigheten.se med mobil, platta eller skärm.

Skärmklipp ny webbplats

Steget före

Vi vill förutse dina frågor och göra det enklare att göra rätt när det handlar om att ansluta ett sytem till vår nationella plattform. Vi presenterar godkännandet, ändringar i handboken, uppdateringar och aktuella möten.

Läkemedelskollen

Som ett led i regeringens mål för e-förvaltning har vi utvecklat e-tjänsten Läkemedelskollen. Via e-legitimation erbjuder vi åtkomst till din information som finns i myndighetens läkemedelsregister (recept, uthämtade läkemedel, högkostnadsdatabasen, registerutdrag).  

Agenda e-hälsa 2016

Regeringen och SKL har formulerat en vision för e-hälsa 2025. Men vad händer under 2016? På den nya webbplatsen kommer vi göra våra fokusområden mer tydliga. Med en agenda erbjuder vi överblick över vad som är igång och en möjlighet till fördjupning. 

Vi ser att utvecklingen av webbplatsen är en ständigt pågående process. Under arbetet har vi involverat kunder och intressenter för att förstå vad ehalsomyndigheten.se ska bidra med, en process som kommer att fortsätta. Om du har frågor hör gärna av dig till oss.

Välkommen till nya ehalsomyndigheten.se och Läkemedelskollen den 17 maj!