​Ny film ska locka nyckelkompetenser till eHälsomyndigheten

I en ny film berättar två medarbetare om varför de valt att arbeta på eHälsomyndigheten. Robert Sjunnesson och Lisa Hagberg låter kameran följa med dem under en vanlig dag. Tittaren får veta vad de gör och varför de upplever att de har meningsfulla arbeten.

eHälsomyndigheten söker fler duktiga medarbetare som vill vara med och påverka utvecklingen inom hälsa vård och omsorg.

Under året planerar myndigheten att anställa ett tjugotal nya medarbetare, främst med it-kompetens. Därmed kommer man att vara 170 anställda vid årets slut.

Nu lanseras en film var syfte är att öka intresset för eHälsomyndigheten som arbetsgivare. I filmen ”Med sikte på framtiden” medverkar Robert Sjunnesson som är förvaltningsledare på Avdelningen för digitalisering och Lisa Hagberg som är EU-samordnare på staben.

– Vi hoppas på det här sättet tydliggöra vad eHälsomyndigheten gör och bidrar till, och därmed kunna locka ännu fler att söka till våra lediga tjänster, säger Eva Reimers, kommunikationschef på eHälsomyndigheten.

Filmen har tagits fram i samarbete med Narva och producerats av Populate.

Den finns att se här https://www.ehalsomyndigheten.se/nyheter/2016/ny-film/

Fakta – vi som jobbar på eHälsomyndigheten

 • På eHälsomyndigheten arbetar 57 procent kvinnor och 43 män. Medelåldern är 44 år.
 • Vi är bland annat systemvetare, farmaceuter, jurister, statsvetare, läkare, ekonomer, sjuksköterskor, kommunikatörer och administratörer.
 • Våra medarbetare talar tiotal olika språk, bland andra arabiska, persiska, ryska, kurdiska, finska, franska, spanska, swahili och danska.

 • Lediga jobb utannonseras här
  :
  http://www.ehalsomyndigheten.se/Om-oss-/Arbeta-hos-oss/

  För mer information kontakta:
  Erika Burlin Hellman, pressansvarig, 010-458 63 56, 076-144 40 56, erika.burlin.hellman@ehalsomyndigheten.se