Nationella e-hälsodagen 2018

En dag. En vision. Oändliga möjligheter.

08.45–17.00

location.svg

Waterfront Congress Centre, Stockholm

#ehälsodagen

Anmäl dig till Nationella e-hälsodagen 2018

Den 21 februari 2018 går Nationella e-hälsodagen av stapeln för tionde gången. Med fokus på Vision e-hälsa 2025 bjuds du på en heldag fylld av inspiration och kunskap. Dagen samlar alla som tillsammans verkar på e-hälsoarenan inom kommuner och landsting, myndigheter, organisationer, företag samt universitet och högskolor. Anmäl dig genom att klicka på knappen till höger.

Logotyp Vision e-hälsa 2025

Programmet tar avstamp i Vision e-hälsa 2025 där målet är att Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter i syfte att underlätta för människor att uppnå en god och jämlik hälsa och välfärd.

Bland talarna märks Estlands generalsekreterare för e-tjänster och innovation Ain Aaviksoo, som ger en internationell utblick. Forskaren och entreprenören Ashkan Fardost, nominerad till utmärkelsen Årets talare, bjuder på en spaning över hur teknologi och digitalisering påverkar samhällen, verksamheter och mänskligt beteende.

Nationella e-hälsodagen genomförs av eHälsomyndigheten gemensamt med styr- och samverkansorganisationen för Vision e-hälsa 2025. I programrådet ingår utöver eHälsomyndigheten även Socialdepartementet, SKL, Socialstyrelsen, Myndigheten för delaktighet, Läkemedelsverket och Inera.


Programrådet


Hitta rätt

Besöksadress: Nils Ericssons plan 4

  • T-bana/buss: T-centralen
  • Pendeltåg/fjärrtåg: Stockholms central

Vi ses den 21 februari 2018!

En kort film ifrån dagen med tillbakablick och intervjuer med talare och besökare. Längd: 7 min.

Nationella e-hälsodagen 2016 på 7 minuter

Kolla in snabbversionen av förra årets e-hälsodag till höger. Klicka dig vidare till vår playkanal för att se fler filmer från dagen.

Här finns samtliga filmer från Nationella e-hälsodagen 2016

Kontakt

Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm
Tel: 010-458 62 00
Kundtjänst: 0771-766 200

Vår uppgift

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster.