Testspecialist till E-hälsomyndigheten

Arbetsområde: IT

Arbetsinriktning: Testspecialist

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

 

Är du en IT-intresserad, teknikorienterad och noggrann person som drivs av att grotta ner dig i kod och hitta fel? Vill du dessutom vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället, e-hälsa, får du nu möjligheten att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare. Låter det här som en arbetsplats för dig? Välkommen med din ansökan!

Vi söker en IT-kunnig medarbetare till vår enhet test, inom avdelningen digitalisering. Enheten test genomför system-, acceptans- och systemintegrationstester för att kvalitetssäkra lösningar tillsammans med utvecklare, krav och verksamhetsspecialister innan de går ut för release till kund. Enheten ansvarar även för att utveckla och underhålla testautomation, testmiljö och testdata.

E-hälsomyndigheten skapar förutsättningar för omsorgen, hälso- och sjukvården att fullt ut kunna använda möjligheterna med ny teknik samt att på uppdrag av beställare tillhandahålla information på ett optimalt, säkert och kostnadseffektivt sätt, via standardiserade gränssnitt.

Om tjänsten

Du är en del av ett engagerat team på 30 personer. Du designar och genomför tester, såväl manuella som automatiserade, samt rapporterar avvikelser. Du hanterar testmiljöer, skapar testdata och rapporterar testresultat.

Du supporterar både kollegor och kunder genom att hantera ärenden samt kontrollerar loggar och batchar. Du stöttar också verksamheten i utlämnings- och utredningsärenden. Som person brinner du för att testa och är som nöjdast då du faktiskt hittar fel.

Som medarbetare på enheten arbetar du med ständiga förbättringar av operativa arbetsprocesser samt medverkar proaktivt till en kontinuerlig förbättring av myndighetens tjänster.

Vi arbetar i komplexa miljöer med modern teknik vilket ställer krav på din förmåga att se möjligheter i nya tekniska lösningar och metoder. Mjukvaruutvecklingen bedrivs i ett flertal språk och scriptdialekter där Java och C är centrala. Verktyg som GIT, SQL, Groovy är en naturlig del av vardagen.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom IT/mjukvara/programmering eller genom arbete förvärvad motsvarande kunskap
  • Flera års erfarenhet av att arbeta med systemtest, systemintegrationstest och/eller acceptanstest
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Som person är du självgående, har god problemlösande analysförmåga och god samarbetsförmåga.

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet av ReadyAPI/SoapUI
  • Erfarenhet av programmering
  • Erfarenhet av att ha arbetat med teknisk kundsupport samt söka i större databaser och loggfiler i produktionsmiljö
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt, testdriven utveckling

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningen är tillsvidare, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställningen är Kalmar. Arbetet kan innebära tjänsteresor mellan orterna.

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tid till det du vill! Vill du veta mer om hur det är att bo och arbeta i Kalmar län, läs här flyttahit.nu

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Elisabeth Ahlgren, tel 010-458 62 16, HR-specialist Ulrika Lind, tel 010-458 63 48, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, -ST, tel 010-458 62 90.

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast 31 augusti 2021!

Om E-hälsomyndigheten

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Hos oss arbetar ungefär 300 personer och vi är fördelade på två orter, Stockholm och Kalmar. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Sökord: 

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Behandling av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för E-hälsomyndighetens räkning i rekryteringssystemet ReachMee i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Behandlingen är nödvändig för att myndigheten ska fullgöra sina rättsliga förpliktelser. E-hälsomyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

E-hälsomyndigheten använder uppgifterna för att hantera din ansökan och personuppgifterna raderas i systemet två år efter avslutad rekrytering.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterare, hr samt eventuellt fackligt ombud. Handlingar som inkommit till E-hälsomyndigheten kan dock komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen då det i normalfallet inte gäller sekretess för uppgifter i samband med rekrytering. Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den hr-partner som finns namngiven i annonsen.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Portföljansvarig till E-hälsomyndigheten Kalmar 2021-08-22
Techlead / mjukvaruarkitekt / senior systemutvecklare till E-hälsomyndigheten Kalmar 2021-08-15
Techlead / mjukvaruarkitekt / senior systemutvecklare till E-hälsomyndigheten Kalmar 2021-08-15
Verksamhetsarkitekt till E-hälsomyndigheten 2021-08-15
Lösningsarkitekt till E-hälsomyndigheten Kalmar 2021-08-15
Farmaceutisk utredare till E-hälsomyndigheten Kalmar 2021-08-14
Testspecialist till E-hälsomyndigheten Kalmar 2021-08-31
Utredare till vård och apotek Kalmar 2021-08-07