Testspecialist med inriktning prestanda till E-hälsomyndigheten

Arbetsområde: IT

Arbetsinriktning: Testspecialist

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Är du intresserad av att prestandatesta?

Vi söker nu en testspecialist med inriktning prestanda till avdelningen för digitalisering, enheten för test. Enheten skapar förutsättningar för omsorgen, hälso- och sjukvården att fullt ut kunna använda möjligheterna med ny teknik samt att på uppdrag av beställare inom myndigheten tillhandahålla information på ett optimalt, säkert och kostnadseffektivt sätt, via standardiserade gränssnitt.

Enheten genomför system-, acceptans- och systemintegrationstester för att kvalitetssäkra lösningar som har levererats av utvecklingsenheten innan de går ut som release till kund.

Enheten ansvarar även för att utveckla och underhålla testautomation, testmiljö och testdata.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten

Som testspecialist designar och genomför du tester, såväl manuella som automatiserade, samt rapporterar avvikelser. Du hanterar testmiljöer, skapar testdata och rapporterar testresultat till testledaren.

Du supporterar både kollegor och kunder samt kontrollerar loggar och batchar. Du stöttar också verksamheten i utlämnings- och utredningsärenden.

Som medarbetare på enheten arbetar du med ständiga förbättringar av operativa arbetsprocesser samt medverkar proaktivt till en kontinuerlig förbättring av eHälsomyndighetens tjänster.

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk utbildning, eller annan utbildning vi bedömer likvärdig
  • Minst två års erfarenhet av arbete med prestandatester
  • Minst två års erfarenhet av arbete med prestandatester i Ready API-SoapUI Pro på tjänstebaserade plattformar utan grafiska gränssnitt
  • Minst två års erfarenhet av självständigt arbete med prestandatester i LoadRunner på tjänstebaserade plattformar, såväl med som utan grafiska gränssnitt
  • Minst två års erfarenhet av arbete med SQL/PlSql
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska, såväl tal som skrift

 
Som person är du självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet av omfattande prestandatester med LoadRunner i stora projekt
  • Erfarenhet av prestandatester i Ready API-SoapUI NG Pro
  • Erfarenhet av arbete med GitLab

 
Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningen är tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är Kalmar. Arbetet kan innebära tjänsteresor.

Tid att leva! Vill du veta mer om hur det rä att bo i Kalmarsundsregionen, läs här; https://kalmarsundsregionen.com/

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Elisabeth Ahlgren, enhetschef på test, tel 010-458 62 16, HR-specialist Ulrika Lind, tel 010-458 63 48, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 6 april 2020!

Om E-hälsomyndigheten

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Behandling av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för E-hälsomyndighetens räkning i rekryteringssystemet ReachMee i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Behandlingen är nödvändig för att myndigheten ska fullgöra sina rättsliga förpliktelser. E-hälsomyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

E-hälsomyndigheten använder uppgifterna för att hantera din ansökan och personuppgifterna raderas i systemet två år efter avslutad rekrytering.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterare, hr samt eventuellt fackligt ombud. Handlingar som inkommit till E-hälsomyndigheten kan dock komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen då det i normalfallet inte gäller sekretess för uppgifter i samband med rekrytering. Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den hr-partner som finns namngiven i annonsen.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Testspecialist med inriktning prestanda till E-hälsomyndigheten Kalmar 2020-04-06
Kundorienterad och teknisk arkitekturgranskare med intresse för e-hälsa Stockholm 2020-04-05
IT-intresserad farmaceut till E-hälsomyndigheten Stockholm 2020-04-05