Testspecialist inriktning testautomation till eHälsomyndigheten

Arbetsområde: IT

Arbetsinriktining: Testspecialist

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Brinner du för att utveckla automatiska tester? Älskar du att diskutera kontinuerliga integrations flöden? Nu söker vi två testspecialister hos oss på eHälsomyndigheten med inriktning mot testautomation. Ni kommer ingå i ett agilt team som har fokus på skriva automatiska tester för webbtjänster och webbklienter. 

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet.

 

Om tjänsten

Du kommer att jobba med att skapa, förbättra och underhålla automatiska tester som exekveras i vårt kontinuerliga integrationsflöde. Tester kommer skrivas för webbtjänster (REST/SOAP) och GUI-baserade tester för webbklienter.

Tekniker och verktyg vi arbetar med är Groovy, GIT, Jenkins, Linux, SQL, Docker och ReadyApi. Vi står inför nya utmaningar och kommer bygga upp nya kunskaper inom testning av webklienter t.ex. med Cucumber och Selenium. De nya utvecklingsmijöerna kommer bygga på containerbaserade plattformer med Minishift.

Ser du det som en spännande utmaning att vara med och bygga upp någonting nytt? Gillar du att påverka hur du och ditt team ska jobba? Då är detta en helt unik möjlighet för dig.

 

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk examen inom data/it eller likvärdig utbildning eller genom arbete förvärvad kunskap.
  • Erfarenhet av testutveckling i någon form av programmerings- eller skriptspråk.  

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har hög analytisk förmåga, är serviceinriktad och kan arbeta självgående. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet från att jobbat med testautomatisering
  • Erfarenhet av att testa webbklienter med t.ex. Selenium
  • Erfarenhet av att testa webbtjänster (baserade på REST/SOAP) med hjälp av verktyg som ReadyApi.
  • ISTQB-certifierad.

 

 

Vad erbjuder vi

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de intressantaste utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider och möjligheter att arbeta från andra platser än kontoret.

Anställningarna är tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är i Kalmar, arbetet kan innebära tjänsteresor, företrädesvis till Stockholm.

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef, Pontus Ahl, enhetschef på leverans och innovation, tel 010-458 62 08, HR-specialist Carolin Gullberg, tel 010-10 60 718, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 13 augusti 2018!

 

Om eHälsomyndigheten

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

 

Lediga jobbtest

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Personuppgiftslagen (PUL)
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Inlämnade uppgifter blir allmän handling och kommer att lagras i två år efter avslutad rekrytering. Uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204), PUL. Om du har beslut om skyddade personuppgifter kan du välja att kontakta den HR-partner som finns namngiven i annonsen för information om alternativa sätt att skicka in din ansökan.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
IT-/informationssäkerhetsspecialist till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-13
Javautvecklare / systemutvecklare till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-19
Är du vår nya Drifttekniker inr DBA? Kalmar 2018-09-02
NMI-specialister till eHälsomyndigheten Stockholm 2018-08-20
NMI-specialister till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-20
Modig rättschef till eHälsomyndigheten 2018-08-15
Testspecialist inriktning testautomation till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-13
Systemutvecklare / UX Designer Kalmar 2018-07-29
Servicedesk Analyst till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-26
Kundansvariga med IT-kunskap och intresse för e-hälsa Stockholm 2018-08-20
Informationsarkitekt till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-07-09
Informationsarkitekt till eHälsomyndigheten Stockholm 2018-07-09
Systemutvecklare / databasutvecklare till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-19