Systemutvecklare / databasutvecklare till eHälsomyndigheten

Arbetsområde: IT

Arbetsinriktining: Databasutvecklare

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Älskar du problemlösning och har en vilja omsätta möjligheter till kod? Vill du vara med och påverka arbetsmetoder och ständigt utveckla dig själv och din grupp? Hos oss på eHälsomyndigheten finns chansen i form av tre tjänster som databasutvecklare.

Vi söker nu både juniora och seniora databasutvecklare till avdelningen för Digitalisering. Placeringsort är Kalmar och arbetstiderna är flexibla. Du kommer att ingå i en grupp med omkring 50 personer fördelat på ungefär hälften utvecklare och hälften testare. Arbetet bedrivs i agila team för projekt och förvaltning där du styr stora delar av utvecklingsarbetet själv.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de intressantaste utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

 

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt designa, bygga och underhålla PL-SQL. Du kommer att utveckla och använda procedurer (stored procedures), databasfunktioner, databaspaket och scheman.

Vidare ingår att implementera och underhålla modeller och riktlinjer för databaser, utreda, implementera och kvalitetssäkra lösningar på funktionella och icke funktionella krav från olika projekt och i förvaltning samt underhåll av metadata och referenstabeller och prestandaoptimering.

 

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk examen inom it/data eller likvärdig utbildning alternativt kunskap förvärvad genom arbete.

  • Kunskap i databasprogrammering.

  • Kunskap i SQL.

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har god analysförmåga, är självgående och serviceinriktad. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska både i tal och skrift och god förmåga för att skapa och hålla god struktur i arbetet. Du är även noggrann i utförandet.

 

Meriterande för tjänsten är:

  • Arbetslivserfarenhet som Oracle DBU/DBA och kunskap om databasprogrammering inom Oracle-sviten.

  • Kunskap om versionshantering t.ex. GIT eller Liquibase.

  • Erfarenhet av databasutveckling i prestandakritiska och transaktionsintensiva miljöer.

  • Erfarenhet av databasmodellering.

  • Erfarenhet av Toad/SQL Developer som databasutvecklingsverktyg.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider och möjligheter att arbeta från andra platser än kontoret.

Anställningarna är tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är i Kalmar, arbetet kan innebära tjänsteresor, företrädesvis till Stockholm.

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef, Pontus Ahl, enhetschef på leverans och innovation, tel 010-458 62 08, HR-specialist Carolin Gullberg, tel 010-10 60 718, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 19 augusti 2018!

 

Om eHälsomyndigheten

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

 

 

Lediga jobbtest

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Personuppgiftslagen (PUL)
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Inlämnade uppgifter blir allmän handling och kommer att lagras i två år efter avslutad rekrytering. Uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204), PUL. Om du har beslut om skyddade personuppgifter kan du välja att kontakta den HR-partner som finns namngiven i annonsen för information om alternativa sätt att skicka in din ansökan.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
IT-/informationssäkerhetsspecialist till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-13
Javautvecklare / systemutvecklare till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-19
Är du vår nya Drifttekniker inr DBA? Kalmar 2018-09-02
NMI-specialister till eHälsomyndigheten Stockholm 2018-08-20
NMI-specialister till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-20
Modig rättschef till eHälsomyndigheten 2018-08-15
Testspecialist inriktning testautomation till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-13
Systemutvecklare / UX Designer Kalmar 2018-07-29
Servicedesk Analyst till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-26
Kundansvariga med IT-kunskap och intresse för e-hälsa Stockholm 2018-08-20
Informationsarkitekt till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-07-09
Informationsarkitekt till eHälsomyndigheten Stockholm 2018-07-09
Systemutvecklare / databasutvecklare till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-19