Projektledare till E-hälsomyndigheten

Arbetsområde: Projekt

Arbetsinriktining: Projektledare

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid


Brinner du för projektledning och har erfarenhet av systemutvecklingsprojekt inom it-förvaltning? Då kan det här vara en intressant tjänst för dig!

Vi söker nu it-projektledare till avdelningen för E-hälsotjänster. Avdelningen ansvarar för förvaltning av stödregister enligt lagen om receptregister och förvaltar även register på andra myndigheters uppdrag. Informationen i registren används till exempel vid förskrivning, receptexpedition, rapportering av försäljningstransaktioner och nationell läkemedelsstatistik.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens inom proejktledning med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten

Du planerar, leder och följer upp projekt och delprojekt, med eller utan it-innehåll, samt fattar beslut med mandat i enlighet med projektdirektivet. Du ser till att projektet genomförs enligt uppsatta mål avseende tid, kostnad och kvalitet samt följs upp och rapporteras till beställare och styrgrupp. Du ser också till att projektets leveranser följer myndighetens strategier, principer och riktlinjer samt att våra beslutade arbetssätt tillämpas.

I rollen hanterar du samspelet mellan såväl interna som externa intressenter och leverantörer samt engagerar och motiverar projektets medarbetare.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning eller genom arbete förvärvad kunskap
  • Minst fem års erfarenhet av att leda systemutvecklingsprojekt inom it-förvaltning
  • Minst två års erfarenhet av förändringsarbete och kunskap om förändringsledning
  • Mycket god kunskap om vedertagna modeller, metoder och verktyg för projektledning
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

För att trivas och lyckas i befattningen ser vi att du är självgående, är bra på att ta egna initiativ samt är mål och resultatorienterad. Vidare har du lätt för att samarbeta samt är tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet av projekt inom e-hälsoområdet
  • Certifierad projektledare
  • Erfarenhet av projektstyrningsmodellen PPS
  • Erfarenhet av agil systemutvecklingsmetodik

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningarna är tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är Kalmar, arbetet kan innebära tjänsteresor.

Tid att leva! Vill du veta mer om hur det rä att bo i Kalmarsundsregionen, läs här; https://kalmarsundsregionen.com/

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Ulrika Engebladh, enhetschef för kompetens, tfn 010-458 62 61, HR-specialist Ulrika Lind, tel 010-458 63 48 Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 11 augusti 2019!

 

Om eHälsomyndigheten

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

Sökord:

 

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Behandling av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för eHälsomyndighetens räkning i rekryteringssystemet ReachMee i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Behandlingen är nödvändig för att myndigheten ska fullgöra sina rättsliga förpliktelser. eHälsomyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

eHälsomyndigheten använder uppgifterna för att hantera din ansökan och personuppgifterna raderas i systemet två år efter avslutad rekrytering.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterare, hr samt eventuellt fackligt ombud. Handlingar som inkommit till eHälsomyndigheten kan dock komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen då det i normalfallet inte gäller sekretess för uppgifter i samband med rekrytering. Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den hr-partner som finns namngiven i annonsen.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Infrastrukturarkitekt till eHälsomyndigheten Kalmar 2019-08-11
IT-säkerhetsspecialist till eHälsomyndigheten Kalmar 2019-08-11
Produktsspecialist med intresse för UX till eHälsomyndigheten 2019-08-18
Projektledare till E-hälsomyndigheten Kalmar 2019-08-11