Javautvecklare / systemutvecklare till eHälsomyndigheten

Arbetsområde: IT

Arbetsinriktining: Testspecialist

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Är du Javautvecklare och vill vara med och påverka hälsan för Sveriges invånare? Vill du dessutom ha trevliga arbetskamrater och tycker om att ha kul på jobbet? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu både juniora och seniora Javautvecklare till fyra tjänster inom vår avdelning Digitalisering. Som Javautvecklare kommer du vara en del av ett team på cirka 50 personer som alla arbetar med systemutveckling eller test. Tillsammans arbetar ni med att utveckla och förvalta stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de intressantaste utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens inom systemutveckling med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

 Om tjänsten

Du kommer att jobba med att designa, bygga och underhålla system primärt utvecklade i Java. I din roll ingår analyser och åtgärder av incidenter och problem i eHälsomyndighetens tjänster och produkter.

Vidare är det ditt jobb att utreda, implementera och kvalitetssäkra lösningar på funktionella och icke funktionella krav från förvaltning och projekt.

Du arbetar i Agila arbetsteam (projekt och förvaltning) där du styr stora delar av utvecklingsarbetet själv.

 

Vi söker dig som har:

Relevant akademisk examen inom IT/data eller likvärdig utbildning alternativt kunskap förvärvad genom arbete

Erfarenhet av backend och/eller frontendsystemutveckling

Kan visa upp/beskriva minst 2 lösningar som du varit med och utvecklat

Erfarenhet av relationsdatabaser

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Som person är du självgående, serviceinriktad samt har en problemlösande analysförmåga.

  

Meriterande är:

Erfarenhet av arbete i agila metoder, tex SCRUM, Kanban

Jobbat med Java EE

Erfarenhet av containerbaserade tekniker som Docker, Kubernetes och OpenShift

Erfarenhet av CD/CI (Continuous Delivery/Continuous Integration)

Jobbat med versionshantering t.ex. GIT

Jobbat med enhetstestning och/eller TDD

 

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker både dig med lång erfarenhet av Javautveckling och dig med lite kortare erfarenhet.

 

 Vad erbjuder vi?

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de intressantaste utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider och möjligheter att arbeta från andra platser än kontoret.

Anställningarna är tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är i Kalmar, arbetet kan innebära tjänsteresor, företrädesvis till Stockholm.

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Är du intresserad?

Anställningarna är tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är Kalmar, resor i tjänsten kan förekomma, företrädesvis till vårt kontor i Stockholm.

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Frågor angående tjänsten besvaras av Rekryterande chef, Pontus Ahl Enhetschef för Leverans och innovation, tel; 010- 458 62 08, HR-specialist Carolin Gullberg, tel; 010-10 60 718, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04; och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med CV och personligt brev senast den 19 augusti 2018.

 

Om eHälsomyndigheten

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

 

 

Lediga jobbtest

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Personuppgiftslagen (PUL)
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Inlämnade uppgifter blir allmän handling och kommer att lagras i två år efter avslutad rekrytering. Uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204), PUL. Om du har beslut om skyddade personuppgifter kan du välja att kontakta den HR-partner som finns namngiven i annonsen för information om alternativa sätt att skicka in din ansökan.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
IT-/informationssäkerhetsspecialist till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-13
Javautvecklare / systemutvecklare till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-19
Är du vår nya Drifttekniker inr DBA? Kalmar 2018-09-02
NMI-specialister till eHälsomyndigheten Stockholm 2018-08-20
NMI-specialister till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-20
Modig rättschef till eHälsomyndigheten 2018-08-15
Testspecialist inriktning testautomation till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-13
Systemutvecklare / UX Designer Kalmar 2018-07-29
Servicedesk Analyst till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-26
Kundansvariga med IT-kunskap och intresse för e-hälsa Stockholm 2018-08-20
Informationsarkitekt till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-07-09
Informationsarkitekt till eHälsomyndigheten Stockholm 2018-07-09
Systemutvecklare / databasutvecklare till eHälsomyndigheten Kalmar 2018-08-19