IT-intresserad sjuksköterska till eHälsomyndigheten

Arbetsområde: Kundsamverkan

Arbetsinriktining: Godkännandeansvarig

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Vi söker nu en sjuksköterska med intresse för IT till oss på eHälsomyndigheten i Stockholm.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena inom det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Tjänsten är placerad på enheten kundsamverkan och anslutning, inom avdelningen e-hälsotjänster. Avdelningens uppdrag är att ansvara för de register som öppenvårdsapotek och vårdgivare behöver ha tillgång till för en patientsäker och kostnadseffektiv läkemedelshantering.  Enheten kundsamverkan och anslutning ansvarar i sin tur för relationerna med myndighetens kunder samt för bedömningen och godkännandet av de externa system som ansluter till myndighetens tjänsteplattform. Våra kunder är t ex vård- och apoteksaktörer samt systemleverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

När våra kunder vill lansera nya system eller förändra befintliga system för t ex förskrivning eller expediering av recept så måste de bli godkända av eHälsomyndigheten innan de kan gå i produktion. Det blir din uppgift, att på enheten för kundsamverkan och anslutning, granska dessa system ur flera perspektiv så att vi som myndighet kan bedöma påverkan och risker med integrationen. För detta arbete krävs ett genuint intresse för att kvalitetssäkra information för förskrivning och expedition av recept. Du tycker att det är spännande att arbeta i gränssnittet mellan farmaci, vård, teknik och juridik.

Du kommer att guida kunderna genom godkännandeprocessen vilket ställer stora krav på din kommunikativa och pedagogiska förmåga. Vi söker dig som vill hjälpa oss att göra skillnad! Hos oss kommer du att ingå i en social grupp som idag består av bl a systemvetare, farmaceuter och sjuksköterskor. Vi arbetar med att ständigt förbättra våra processer och har alltid kunden i fokus. Tempot är högt och vi har kul på jobbet! I befattningen ingår även att understödja och arbetsleda verksamheten internt i utredningar och utvecklingsfrågor. 

Vi söker dig som har:

  • Sjuksköterskeexamen
  • Minst tre års erfarenhet av arbete med förskrivningssystem
  • God förmåga att uttrycka dig i svenska både i tal och skrift
  • En god samarbetsförmåga och är relationsskapande
  • Kundfokus samt ett flexibelt och utåtriktat förhållningssätt

Meriterande är:

  • Utbildning inom farmaci
  • Erfarenhet av expeditionssystem
  • Erfarenhet av agilt projektarbete, exempelvis Scrum eller Kanban
  • Erfarenhet av samordning eller arbetsledning

 

Frågor angående tjänsten besvaras av Rekryterande chef, Jessica Tegelius, Enhetschef för kundsamverkan och anslutning, tel; 010-458 62 95, HR-specialist Klas Ackebo, tel; 010-458 63 84, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04; och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.

Välkommen att skicka in din ansökan med cv och personligt brev via vårt rekryteringssystem senast den 4 februari 2019.


Om eHälsomyndigheten

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Behandling av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för eHälsomyndighetens räkning i rekryteringssystemet ReachMee i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Behandlingen är nödvändig för att myndigheten ska fullgöra sina rättsliga förpliktelser. eHälsomyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

eHälsomyndigheten använder uppgifterna för att hantera din ansökan och personuppgifterna raderas i systemet två år efter avslutad rekrytering.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterare, hr samt eventuellt fackligt ombud. Handlingar som inkommit till eHälsomyndigheten kan dock komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen då det i normalfallet inte gäller sekretess för uppgifter i samband med rekrytering. Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den hr-partner som finns namngiven i annonsen.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Utredare med inriktning statistik Kalmar 2019-02-06
Farmaceutisk utredare till eHälsomyndigheten Stockholm 2019-02-03
Farmaceutisk utredare till eHälsomyndigheten 2019-01-25
Informationssäkerhetssamordnare till eHälsomyndigheten 2019-02-11
Utredare till generaldirektörens stab på eHälsomyndigheten 2019-02-04
IT-intresserad sjuksköterska till eHälsomyndigheten Stockholm 2019-02-04
Kvalitets- och miljösamordnare till eHälsomyndigheten Kalmar 2019-01-28