Internrevisor till E-hälsomyndigheten

Arbetsområde: Internrevision

Arbetsinriktining: Internrevisor

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Är du vår nya internrevisor?

Internrevisionen är direkt underställd styrelsen och arbetar på styrelsens uppdrag. Internrevisionen består idag av en internrevisionschef och vi utökar nu med en internrevisor. Internrevisionen ska, genom att granska och lämna förslag på förbättringar av myndighetens interna styrning och kontroll, bidra till att myndigheten effektivt och lagenligt fullgör sina uppgifter och uppnår sina mål. Som internrevisor kommer du att arbeta självständigt, i nära samarbete med internrevisionschefen.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten

Som internrevisor kommer du, utifrån gällande lagar, granska och lämna rekommendationer till förbättringar av myndighetens interna styrning och kontroll. Du identifierar, analyserar och värderar verksamhetsrisker och bidrar till framtagandet av en årlig internrevisionsplan som styrelsen därefter beslutar om.

Du planerar, genomför och kvalitetssäkrar enskilda granskningar utifrån internrevisionplanen. Vidare kommunicerar du, såväl muntligt som skriftligt, resultatet av genomförda granskningar samt följer upp de åtgärder som verksamheten vidtar. Arbetet innebär löpande kontakter med myndighetens medarbetare, inkl chefer.

Tjänsten innebär verksamhetsrevision, d v s att förstå och granska komplexa verksamhetsområden som har flerdimensionella perspektiv, och mot bakgrund av det leverera väsentligt resultat som tillför myndigheten värde.

Vi söker dig som har:

  • Akademisk utbildning inom ekonomi, samhällsvetenskap, juridik eller annan relevant akademisk utbildning
  • Minst 2 års yrkeserfarenhet av intern- och/eller externrevision eller likvärdigt kvalificerat utredningsarbete
  • Mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift

Som person är du självgående, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du en god språklig analytisk förmåga och är bra på att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt.

Meriterande för tjänsten är:

  • Yrkeserfarenhet inom offentlig sektor
  • Erfarenhet av intern styrning och kontroll och/eller riskhantering

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningen är tillsvidare, men inleds som en provanställning på 6 månader. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställningen är Kalmar. Arbetet kan innebära tjänsteresor.

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tid att leva! Vill du veta mer om hur det är att bo i Kalmarsundsregionen, läs här; https://kalmarsundsregionen.com/

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Vladimir Lolic, internrevisionschef, tel 010-458 62 44, HR-specialist Ulrika Lind, tel 010-458 63 48, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 24 november 2019!

Om E-hälsomyndigheten

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

Sökord: Internrevisor, revisor, granskning, intern styrning och kontroll, internrevision, compliance

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Behandling av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för eHälsomyndighetens räkning i rekryteringssystemet ReachMee i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Behandlingen är nödvändig för att myndigheten ska fullgöra sina rättsliga förpliktelser. E-hälsomyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

E-hälsomyndigheten använder uppgifterna för att hantera din ansökan och personuppgifterna raderas i systemet två år efter avslutad rekrytering.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterare, hr samt eventuellt fackligt ombud. Handlingar som inkommit till E-hälsomyndigheten kan dock komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen då det i normalfallet inte gäller sekretess för uppgifter i samband med rekrytering. Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den hr-partner som finns namngiven i annonsen.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Utredare till E-hälsomyndigheten Stockholm 2019-11-14
Testspecialist till E-hälsomyndigheten Kalmar 2019-12-01
Internrevisor till E-hälsomyndigheten Kalmar 2019-11-24