HR-specialist till E-hälsomyndigheten

Arbetsområde: HR

Arbetsinriktining: HR-specialist

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Kan du rekrytering och vill nyttja din kompetens samtidigt som du får inblick i bredare HR-arbete? Vi på E-hälsomyndigheten har en ledig tjänst som HR-specialist som kan passa dig!

HR-avdelningen är ett tight team på fem personer placerade i Stockholm och Kalmar. Vi jobbar alla ut mot hela organisationen, har högt i tak och värnar om varandra. 

Som medarbetare hos oss på E-hälsomyndigheten får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens inom HR med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten

Du kommer att självständigt och tillsammans med chefer driva hela rekryteringsprocesser för olika typer av befattningar inom verksamheten. Detta innebär att du får arbeta med allt från behovsanalys till intervjuer och referenstagning.

Vidare ingår administration för HR-avdelningen, t.ex. anställningsadministration, dokumentation från t.ex. MBL-möten och textbearbetning kring exempelvis arbetsmiljö.

Vi arbetar tätt tillsammans inom HR-avdelningen och du kommer därför kunna få inblick i och delta i olika områden av HR. Det här är ett jobb för dig som tycker det låter kul att kombinera eget ansvar med att göra administrativa uppgifter, är prestigelös och nyfiken på att förstå myndigheten och dess verksamhet. På sikt finns utvecklingsmöjligheter inom flera egna specialistområden på avdelningen. 

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk examen eller likvärdigt inom personalvetenskap eller likvärdigt
  • Minst två års erfarenhet av rekrytering (av tjänstemän) där du arbetat med hela processen,
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt,
  • Mycket god systemvana (t.ex. rekryterings- och lönesystem, sharepoint, Office-paketet, Outlook)
  • Mycket goda administrativa kunskaper

För att trivas och lyckas i jobbet tänker vi oss att du är självgående, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt samt en hög personlig mognad.

 

Meriterande för tjänsten är:

  • Kompetensbaserad rekrytering
  • Statlig erfarenhet
  • Diarieföring i Public 360
  • Arbete inom fler delar av HR förutom rekrytering

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningen är tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är, Stockholm, arbetet kan innebära tjänsteresor.

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Johan Jervehed, avdelningschef på HR, tel 070-1988717, HR-specialist Klas Ackebo, tel 076-1444084, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 15 december 2019!

 

Om E-hälsomyndigheten

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

Sökord:

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Behandling av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för E-hälsomyndighetens räkning i rekryteringssystemet ReachMee i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Behandlingen är nödvändig för att myndigheten ska fullgöra sina rättsliga förpliktelser. E-hälsomyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

E-hälsomyndigheten använder uppgifterna för att hantera din ansökan och personuppgifterna raderas i systemet två år efter avslutad rekrytering.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterare, hr samt eventuellt fackligt ombud. Handlingar som inkommit till E-hälsomyndigheten kan dock komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen då det i normalfallet inte gäller sekretess för uppgifter i samband med rekrytering. Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den hr-partner som finns namngiven i annonsen.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
HR-specialist till E-hälsomyndigheten Stockholm 2019-12-15