Chef till enheten Verksamhetsledningssystem till E-hälsomyndigheten

Arbetsområde: Kvalitet

Arbetsinriktining: Kvalitetsansvarig

Anställningsnivå: Tillsvidareanställning

Anställningstyp: Heltid

Vill du vara med och leda det myndighetsövergripande arbetet med ledningssystem?

Vi söker en enhetschef till den nyinrättade enheten verksamhetsledningssystem vid myndighetens stab. Staben biträder generaldirektören i ledning och styrning av myndigheten och består utöver enheten Verksamhetsledningssystem av enheten Styrning och uppföljning samt utredare och funktion för informationssäkerhet. 

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens inom kommunikation med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten

Som enhetschef har du budget- och personalansvar, som bland annat innefattar målstyrning och kompetensutveckling för dina medarbetare. Som enhetschef kommer du att planera, leda, styra, följa upp och vid behov även förändra verksamheten inom enheten så att den följer myndighetens instruktion, regleringsbrev, beslutade strategier samt andra styrande dokument och beslut. För enheten verksamhetsledningssystem innebär det att du huvudsakligen leder arbetet med att utveckla ledningssystemet utifrån perspektiven kvalitet, miljö, medicintekniskt regelverk, arbetar för ett integrerat ledningssystem som även inkluderar perspektiv som informationssäkerhet och arbetsmiljö, samt bistå staben i utredningar relevanta för enhetens uppdrag.

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk utbildning eller genom arbete förvärvad kunskap
  • Minst två års erfarenhet som chef med personal- och budgetansvar
  • Minst två års erfarenhet av att leda arbete med integrerat verksamhetsledningssystem
  • Erfarenhet av att arbeta med att initiera och samordna förbättringsarbete

Som ledare ställs krav på din förmåga att leda, motivera och skapa engagemang för att effektivt nå gemensamma mål. Eftersom enheten stöttar hela organisationen är det viktigt att du förstår din roll i helheten och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Som person är du kvalitetsmedveten, tar intiativ till förbättringsarbete och trivs med att arbeta tillsammans med andra människor.  

Meriterande för tjänsten är:

  •  Erfarenhet av arbete i statlig myndighet
  •  Kunskap om medicintekniska regelverk och nationella medicintekniska informationssystem (NMI)

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder ett spännande uppdrag inom myndighetens stab där du blir en viktig spelare för att tillsammans med medarbetarna arbeta vidare med att utveckla och intregrera ledningssystemet så att det blir både styrning och stöd till kärnverksamheten. Eftersom det är en ny befattning får du inom vissa ramar möjlighet att sätta din egen prägel på ditt arbete. 

Hos oss har du stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningen är tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är Kalmar, arbetet innebär tjänsteresor.

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tid att leva! Vill du veta mer om hur det är att bo i Kalmarsundsregionen, läs här; https://kalmarsundsregionen.com/

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susann Bard, stabschef, tel 010-458 63 11, HR-specialist Linda Eriksson, tel 010-458 63 36, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast måndagen den 27 januari 2020!

Om E-hälsomyndigheten

E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

Sökord: 

ISO, kvalitet, medicinteknik, integrerat verksamhetsledningssystem

Lediga jobb

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera din mejladress. 


Behandling av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för E-hälsomyndighetens räkning i rekryteringssystemet ReachMee i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Behandlingen är nödvändig för att myndigheten ska fullgöra sina rättsliga förpliktelser. E-hälsomyndigheten är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

E-hälsomyndigheten använder uppgifterna för att hantera din ansökan och personuppgifterna raderas i systemet två år efter avslutad rekrytering.
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterare, hr samt eventuellt fackligt ombud. Handlingar som inkommit till E-hälsomyndigheten kan dock komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen då det i normalfallet inte gäller sekretess för uppgifter i samband med rekrytering. Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den hr-partner som finns namngiven i annonsen.

Tjänst Ort Sista ansökningsdag
Drifttekniker med inriktning DBA till E-hälsomyndigheten Kalmar 2020-01-23
Chef till enheten Verksamhetsledningssystem till E-hälsomyndigheten Kalmar 2020-01-27
Informationssäkerhetssamordnare till E-hälsomyndigheten 2020-01-20
Arkivarie till E-hälsomyndigheten Kalmar 2020-01-20